HTML

Beatdealers

Húszas éveik elején járó fiatalok, az elektronikus zenéről, a magyar és nemzetközi klubéletről, trendekről, fesztiválokról, kultúráról vagy éppen annak hiányáról. Kendőzetlenül, szókimondóan, pikírt módon. https://www.facebook.com/beatdealersblog

Friss topikok

  • Beatdealers: 1994-ben, amikor az ominózus 4. helyezést értük el Bayer Friderika révén, először indultunk az Eur... (2013.03.06. 19:29) Forintvízió
  • BANĐee: Grat! ;) (2013.01.30. 19:49) Akikre érdemes lesz odafigyelni 2013-ban - Part 1 - Jack&Jordan
  • sandor555: zeneajánló, fikaposzt, egyéb cikkek, tehát minden jöhet, minden mennyiségben! :) Azt hittem már, h... (2013.01.23. 22:24) Valami készül...
  • steveN: Sajnos a BGF bulikon is sokszor ők zenélnek és ott is az említett zenei igénytelenség tapasztalható. (2012.08.13. 21:55) Volt egyszer Budapest
  • zoldkecske: Nagyon jók vagytok! Kár, hogy nem írtok többet (persze lehet, hogy nincs miről). Nagyon szeretlek ... (2012.06.27. 17:19) Connections

Az elektronikus zene parazitái - kontár dj-k

Beatdealers 2012.01.12. 14:41

A Playmate-ekből - Metzker Viki, Voksán Virág -, pornósokból - Niki Belucci, Lauro Giotto - és futballistákból - Bodnár László, Szalai Ádám - avanzsálódott lemez-pónisokat-lovasokat, még valahogy le tudtuk nyelni (nem tudtuk), de ami tegnap látott napvilágot, az szerintünk nagyobb intenzitással verte ki mindenkinél a biztosítékot, mint egy atomvillanás.

"Mindig is DJ szerettél volna lenni, de eddig nem tudtad hogyan kezdj bele? Most itt a lehetőség! DJ Benkő, alias Benkő Dániel remix versenyt hirdetett Neked, Neki, Mindenkinek! Részletekért katt..."

Ehhez csak annyit fűznénk hozzá: "Mi folyik itt Gyöngyösön Magyarországon?" Azt eddig is tudtuk, hogy hazánk, zeneileg egy inger- és igényszegény környezet, de ennyire? Undorral, de megosztjuk, az egyébként nagyra becsült lantművész úr felhívását:

 

Nem érted bazmeg? Remix RACE! Kéne neki egy FUN club.

www.vidget.hu/dj-benkoo.html

A szomorú tény az, hogy ezen igazából már meg sem kellene botránkoznunk, mert manapság a fiatalok és a kiszuperált celebek 75%-a dj-skedésből szeretne megélni, és ez a baj! Ha az elhivatottság és a zeneszeretet helyett a pénz egy dj első számú mozgatórugója, azt egy közönség megérzi, s onnantól kezdve hitelét vesztette az egész.

De manapság számít ez még valamit? Nem úgy tűnik. Vessünk még egy utolsó pillantást DJ Benkő Dániel felhívására. Ismerősen cseng bármi is a videóból? Egy név? Egy közismert dj neve? Gondoltuk. Tiszteletben tartva a múltbéli munkásságát, nem kívánjuk pocskondiázni az urat, de annyit azért hozzáfűzünk: szomorú, hogy ékes példájává vált a fentebb említetteknek.

Ha már ennyire benne vagyunk a témában, ne menjünk el szó nélkül a, bejegyzés elején említett, valódi kontár dj-k mellett sem. Akár még büszkék is lehetnénk, hogy mind női, mind férfi 'testkereskedőink' ily' pazar muzikális tehetséggel lettek megáldva... DE NEM! 

Vessünk egy pillantást első számú kriptonitunkra, akinek látványától nem csak a saját, de még barátaink életkedvét is elveszítjük:

DJ Flanger Flower, azaz Voksán Virág



Hála Istennek, a management nem volt rest, s producerként (édes Istenem, de rossz leírni) is elkezdték futtatni növényünket.

DJ Flower feat. Max C - Are You Ready(Original Mix)

Remek track! Szívesen megnéznénk egy In The Studio videót, amikor is Virág a Logic előtt görcsöl és/vagy éppen kiollóz loop-okat más számokból, mint pl. Axwell In The Air-je.

A hölgyek mellett, 'szerencsére' az urak sem hagynak minket téma nélkül. Playmate-ek és női pornósok után elengedhetetlen volt egy férfi pornós dj is, az Arc Rádió által hőn imádott és foglalkoztatott, DJ Lauro Giotto.

Lauro Giotto @ Club Sunny


Ezen videó minden bizonnyal egy párhuzamos univerzumban került rögzítésre, ahol is a kidobók állnak a pultban, és Laidback Luke kontrollálja a beléptetést. 2:04-től érdemes figyelni a művész úr arckifejezését. Bizonyára nem gondolta, hogy a potmétereket figyelemmel követni ennyivel komplexebb és nehezebb lesz, mint elnyújtani az ejakulációig vezető utat...

A fent említett 'művészeken' kívül, még millió s egy delikvens akad, aki ebből az iparból szeretne megélni, ám róluk, valamint offbeat bootleg-jeikről, már szót sem érdemes ejteni, mivel korántsem ők a legszembeötlőbb tumorjai ennek az iparnak.

 

Üdv,

Beatdealers

Címkék: zene magyarország elektronikus zene kontárok beatdealers

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://beatdealers.blog.hu/api/trackback/id/tr213540127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamaritánus 2012.01.12. 16:46:01

ki ez a narkós kopasz?
süti beállítások módosítása