HTML

Beatdealers

Húszas éveik elején járó fiatalok, az elektronikus zenéről, a magyar és nemzetközi klubéletről, trendekről, fesztiválokról, kultúráról vagy éppen annak hiányáról. Kendőzetlenül, szókimondóan, pikírt módon. https://www.facebook.com/beatdealersblog

Friss topikok

  • Beatdealers: 1994-ben, amikor az ominózus 4. helyezést értük el Bayer Friderika révén, először indultunk az Eur... (2013.03.06. 19:29) Forintvízió
  • BANĐee: Grat! ;) (2013.01.30. 19:49) Akikre érdemes lesz odafigyelni 2013-ban - Part 1 - Jack&Jordan
  • sandor555: zeneajánló, fikaposzt, egyéb cikkek, tehát minden jöhet, minden mennyiségben! :) Azt hittem már, h... (2013.01.23. 22:24) Valami készül...
  • steveN: Sajnos a BGF bulikon is sokszor ők zenélnek és ott is az említett zenei igénytelenség tapasztalható. (2012.08.13. 21:55) Volt egyszer Budapest
  • zoldkecske: Nagyon jók vagytok! Kár, hogy nem írtok többet (persze lehet, hogy nincs miről). Nagyon szeretlek ... (2012.06.27. 17:19) Connections

DEKAdencia

Beatdealers 2013.02.28. 19:36

A minap elkövettük azt a hibát, hogy Mezőkövesd második számú exportcikkének*, az utánozhatatlan lemezlovas DJ DEKA-nak Facebook oldalára tévedtünk, amit azóta is bánunk.
A macskát is a kíváncsiság ölte meg, s nekünk is ez lett a vesztünk, ugyanis a Facebook-ról óhatatlanul a YouTube-ra tévedtünk, ahol aztán olyan audiovizuális erőszaknak lettünk áldozatai, amit 9 hónap sokkterápiával talán ki tudunk majd heverni. Természetesen a "dögöljön meg a szomszéd tehene" is mentalitás elkötelezett hívei vagyunk, így jó szívvel szabadítjuk rátok a világvégét:

*az első számú exportcikk egyébként a Matyó hímzés - nem kizárt egyébként, hogy egy komplett ágynemű garnitúra fülbevarrása kevésbé lenne fájdalmas élmény, mint az alul látható videó megtekintése.

Őszintén leírjuk a Mi első reakciónkat: EZ MI?

Összegezzünk csak gyorsan: Napozás a komcsi blokkok tetején. Indokolatlan electric boogie-szerű vonaglás. Még indokolatlanabb parkour. Egy átlag alatti vokalista, s egy egzotikus adalék, aki autotune nélkül is kb. ugyanekkora élvezeti faktor lenne. Nos, ez bizony Balkán pop, nem más, amivel csak annyi a probléma, hogy Magyarország, legutóbbi atlaszlapozgatásunkkor igencsak messze volt a Balkántól... de hát a lakosság nagy része imádja ha fáj, úgyhogy csak összegyűlt néhány tízezer megtekintés.

Reméltük, hogy ha már zeneiség nem szorult az SI-mértékegységes művész úrba, akkor legalább a személyisége megnyerő, de még az sem. Kiemelnénk néhány gyöngyszemet a Facebook oldalán lezajlott beszélgetései közül:

- Live mix az nem lesz?! már nagyon régen adtál nekünk!! Jó lenne valami már :))

- DJ DEKA már nem engedélyezem, meg kell hívni discoba és ott egyenesen élőben halhatjátok a legütősebb zenéket tőlem. party mixbe nem rakok olyan zenéket bele amit játszom.
 
- csumi Deka,...figyu,... ahogy látom,mindig fellépsz valahol,..de neha dobhatnal fel az oldaladra valami live mixeket,... a haveromval a Gyurival meloban mindig a te mixeidet halagtjuk,...es arra nyomjuk a melot,.... addigis koszi,... csa,csumi,...
- DJ DEKA LIVE MIX NEM LESZ , MERT UTÁNA MINDENKINEK MEG LESZ A LEGNAGYOBB ZENÉK AMIT JÁTSZOM.

Most végre fény derült a titokra! Live mixet vagy podcast-et csak a leghülyébb dj-k csinálnak, hiszen akkor kiderül, mely zenéket is pörgetik, ami aztán idővel a fellépések elvesztéséhez vezet. Kíváncsiak lennénk milyen képlettel sikerült erre a következtetésre jutni, de biztos mi nem értünk hozzá.

Helló.ne haragugy de mi az igazi newed?

Deáki Tamás a rendes neve, de te meg azért ne haragudj amit most mondani fogok. Hogy lehet ilyen helyesírással írni? haragugy - haragudj. newed - neved.Bocsi, csak nagyon szúrja az ilyen a szemem.

DJ DEKA Lehet sietett az írással. Hát igen ha valaki egy hivatalos dj oldalára ír, oda kellene figyelni a helyesírásra és hogy, mit kérdez!

Miért nem kell rögtön kitölteni egy 5 oldalas formanyomtatványt? Egy hivatalos dj oldala igazán megérdemelné, hogy kellő cizelláltsággal megáldott kérdések, valamint eszmefuttatások helyszíne legyen. Elvégre a diszkók is elméleti fizikusokkal, sebészekkel és nyelvészprofesszorokkal vannak tele. Vagy nem? Mi a művész úr helyében örülnénk, hogy a rajongóink be tudnak jelentkezni a Facebook-ra, hiszen a zenei ízlésük nem arra enged következtetni, hogy a Marika vegyesbolt - TSZ - Bimbam Borozó - tanya útvonalon kívül mást is be tudtak tanulni...

Zárnánk is a ma esti sav-bázis reakciót, s egyúttal további szép sikereket, valamint sok fellépést kívánnánk, lehetőleg távol a fővárostól és közel valamely határátkelőhöz.

 

Üdv,

Beatdealers

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beatdealers.blog.hu/api/trackback/id/tr665110440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása